Vi söker en miljökonsult till avdelningen Marin miljö

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du en spännande och omväxlande arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling. Arbetet utgår från vårt kontor i Mölnlycke där vi huserar i moderna och nyligen renoverade kontorsutrymmen som är skräddarsydda för våra behov. Som en del av Medins-teamet arbetar du nära dina kollegor. Tillsammans utgör vi en välkomnade, stimulerande och driven arbetsplats där fältundersökningar kombineras med analys- och rapportarbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet. Du kommer att delta i och projektleda projekt inom ramen för vår marina verksamhet. Din roll kommer omfatta projektledning, fältarbete, kontakter med våra uppdragsgivare samt analys och rapportering av insamlad data.

Som person är du ödmjuk, noggrann och vetgirig. Du trivs att jobba i projekt med andra samtidigt som du är bekväm med att arbeta under eget ansvar och självständigt lösa uppgifter. I kontakter med kunder och myndigheter känner du dig trygg och upplever det som stimulerande vare sig det sker skriftligt eller muntligt. Hanterar du GIS är det meriterande.

Vi förväntar oss att du kan axla rollen som projektansvarig och driva egna projekt. Som medarbetare på Medins är det viktigt att kunna förstå kundens perspektiv och att vilja bygga bra relationer till våra olika uppdragsgivare.

Ansökan

Ansök med CV på vår jobbsida Miljökonsult grupp Marin miljö - Medins Havs och Vattenkonsulter (teamtailor.com)

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 11 september

/bruce3.jpg

15 Aug 2023

Kontakta Oss

Medins skall erbjuda kompletta tjänster inom undersökningar i vattenmiljöer (oavsett om vattnet är sött, bräckt eller salt).

[email protected]

Följ oss:


(Lämna tom)