Vi söker en marinbiolog med inriktning eDNA

Vi söker en marinbiolog med inriktning eDNA till avdelningen Marin miljö

Vi söker dig som är utbildad marinbiolog och har några års arbetslivserfarenhet. Du har kunskaper inom eDNA, vilket kommer att ingå i den aktuella tjänsten. Du kommer att utveckla och driva projekt med eDNA tillämpningar inom miljöövervakning, biologisk mångfald och tillståndsansökningar för samhällsbyggnad. I rollen ingår även andra marinbiologiska arbeten. Du kommer att arbete inom hela kedjan med fältarbete, utvärdering och rapportering.

Som person är du ödmjuk, noggrann och vetgirig. Du trivs att jobba i projekt med andra samtidigt som du är bekväm med att arbeta under eget ansvar och självständigt lösa uppgifter.

Vi förväntar oss av dig att du kan axla rollen som projektansvarig och driva egna projekt. Som marinbiolog på Medins är det viktigt att kunna förstå kundens perspektiv och att vilja bygga bra relationer till våra olika kunder. Tjänsten ger en möjlighet att arbeta i uppdrag av olika omfattning, ta ansvar och utvecklas.

Tjänsten

Placeringsort: Mölnlycke, utanför Göteborg. Arbetet sker både i fält och i vårt laboratorium.

Krav: Universitetsexamen inom marinbiologi eller närliggande område. B-körkort. Goda kunskaper i svenska i tal och text. Några års arbetslivserfarenhet alternativt doktorsexamen. Kunskaper inom eDNA arbete.

Meriterande: Examen på Master-nivå. Doktorsexamen är meriterande. GIS kunskaper.

Andra meriterande kunskaper är skepparbehörighet (fartygsbefäl 7 eller 8) och yrkesdykarcertifikat (S-30).

Placering: Tjänsten hör till Medins avdelning Marin miljö., Mölnlycke (Göteborg).

Anställningsform: Tillsvidare.

Ansökan

Ansök med CV på vår jobbsida https://medins.teamtailor.com/

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 19 februari.

1 Feb 2023

Kontakta Oss

Medins skall erbjuda kompletta tjänster inom undersökningar i vattenmiljöer (oavsett om vattnet är sött, bräckt eller salt).

[email protected]

Följ oss:


(Lämna tom)