Vi söker en erfaren ekolog till vår sötvattensavdelning

Erfaren ekolog

Medins växer och vi söker dig som kan hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen. Vi arbetar med miljöövervakning och inventeringar åt företag samt offentlig sektor. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och driva projekt med undersökningar i vattenmiljöer och åtgärder för att förbättra våra vatten.

Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad och som kan arbeta i nära samarbete med våra kunder. Du kommer att leda projekt och att ingå i ett team av experter på Medins. Tjänsten ställer krav på din förmåga att uttrycka dig sakligt i tal och skrift och du är van vid att skriva rapporter.

Hos oss arbetar du brett tillsammans med 30 andra medarbetare med olika spetskompetenser där limniska och marina frågeställningar blandas. Vi har högt i tak och arbetar och lägger stor vikt vid

Krav: Universitetsexamen inom biologi eller närliggande discipliner. B-körkort. Kunskaper i svenska i tal och text. Några års arbetslivserfarenhet från konsult- eller offentlig sektor.

Meriterande: Examen på Master-nivå. GIS kunskaper.

Placering: Tjänsten hör till Medins avdelning Sötvatten, Mölnlycke (Göteborg).

Anställningsform: Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan med CV sänds till [email protected] och märks med ”Erfaren ekolog”.

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 22 september.

Annons i pdf format

28 Aug 2019

Kontakta Oss

Medins skall erbjuda kompletta tjänster inom undersökningar i vattenmiljöer (oavsett om vattnet är sött, bräckt eller salt).

[email protected]

Följ oss:


(Lämna tom)