Vi söker en miljökonsult för projekt i vattenmiljöer

Medins

Hos Medins erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas. Medins är en jämställd arbetsplats där våra 35 medarbetare har en åldersspridning från 23 till 65 år. Våra kontorslokaler är moderna, nyrenoverade och anpassade efter våra behov. Vi har en trevlig arbetsplats och vi bryr oss om varandra och vi anordnar många gemensamma aktiviteter tillsammans.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är miljökonsult och har några års arbetslivserfarenhet inom området. Har du koppling till havsmiljöer och olika verksamheter i havet är det meriterande. Du har erfarenhet av att utvärdera och sammanställa information, bedömningar och data i rapporter för både stora och små projekt. Rapporterna utgör ofta underlag i tillståndsprövningar. Som person är du utåtriktad, ödmjuk, noggrann och vetgirig. Du trivs att jobba i projekt med andra samtidigt som du är bekväm med att arbeta under eget ansvar och självständigt lösa uppgifter. I täta kontakter med kunder och myndigheter känner du dig trygg och upplever det som stimulerande vare sig det sker skriftligt eller muntligt. Hanterar du GIS är det meriterande.

På vår avdelning Konsult och MKB så arbetar vi tillsammans med komplexa utredningar och tillståndsärenden. Resultaten används ofta av miljödomstolar eller av olika myndigheters experter. På Medins arbetar vi brett mellan våra avdelningar och här blandas frågor från både vattendrag, sjöar och hav. Frågorna är ofta komplexa och vi samarbetar med andra specialister från samarbetsparterners och myndigheter. Vi söker dig söker dig som är flexibel och lösningsorienterad och som kan arbeta med MKB processer, tillståndsärenden och konsekvensanalyser i nära samarbete med våra kunder.

Som miljökonsult på Medins är det viktigt att kunna förstå kundens perspektiv och att vilja bygga bra relationer till våra olika kunder. Tjänsten ger en möjlighet att arbeta i uppdrag av olika omfattning, ta ansvar och utvecklas.

Tjänsten

Placeringsort: Mölnlycke, utanför Göteborg.

Krav: En högskole- eller universitetsexamen inom relevant område (marina vetenskaper, marinbiologi, oceanografi, kemi, miljövetenskap eller liknande). B-körkort. Goda kunskaper i svenska i tal och text. God datorvana. Minst 3 års arbetslivserfarenhet som konsult, gärna längre.

Meriterande: Erfarenhet av att hantera tillstånd och anmälningar enligt Miljöbalken. Examen på Master-nivå eller forskarutbildning. GIS kunskaper. Erfarenhet från projekt med byggnation i vatten. Erfarenhet från vindkraftsprojekt. Erfarenhet från biotopskydd och strandskydd.

Placering: Tjänsten hör till Medins avdelning Konsult och MKB., Mölnlycke (Göteborg).

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas.

 

Ansökan

Ansök med CV på vår jobbsida https://medins.teamtailor.com/

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 7 december

/bruce6.jpg

16 Nov 2022

Kontakta Oss

Medins skall erbjuda kompletta tjänster inom undersökningar i vattenmiljöer (oavsett om vattnet är sött, bräckt eller salt).

[javascript protected email address]

Följ oss:


(Lämna tom)